Loopbaan­coaching die bij jou pást

Loop je vast met loopbaanvragen maar weet je niet hoe je daar uit moet komen?  No problem. Of misschien wel een probleem maar altijd op te lossen. ik help je om je vizier weer scherp te stellen. Ik bied verschillende mogelijkheden aan voor loopbaancoaching afhankelijk van jouw vraag en budget.
Loopbaan coaching gesprekken

In 1,5 uur krijg je inzicht in waar je nu staat in je loopbaan en wat je eerste stap moet zijn om (weer) regie te krijgen over je loopbaan.

Willeke Ruiten Loopbaan coaching

Een uitgebreid traject waarin we onderzoeken waar je hart echt sneller van gaat kloppen. Zodat je een kompas hebt om je verder te ontwikkelen in je huidige baan of om een andere wending te  geven aan je loopbaan.  

Gratis adviesgesprek loopbaan coaching

Een coachtraject voor maatwerk situaties zoals bij reorganisaties, het voorbereiden op sollicitaties, bij out-placement of bij reinte- gratie trajecten.

Weet je nog niet zeker wat voor jou de beste oplossing is? Plan dan een gratis orientatiegesprek in en ik neem graag de mogelijkheden met je door.

Andrea Landa, RABO
Lees verder
Willeke is een coach die oprecht geïnteresseerd is in jouw situatie. Door haar professionele maar vooral ook persoonlijke benadering en met behulp van diverse testen weet ze te achterhalen wat je drijfveren en sterkten zijn. Met deze antwoorden ga je dan samen op zoek naar het juiste pad.
Rogier van der Zwaan, ING
Lees verder
Willeke stelt de juiste vragen en luistert, op zoek naar jouw drijfveren – de diepere laag onder alle twijfels van alledag. Maar het zijn geen praatsessies zonder doel. Uiteindelijk gaat het ook om actie, wat ga je doen om jouw pad verder te ontdekken? Wat is je eerste stap? Die combinatie van diepgang en het concreet maken vind ik sterk.
Mareke Geraedts, Hoge School voor de Kunsten
Lees verder
De coaching door Willeke heeft mij een andere en vrijere kijk op mijn leven gegeven, waardoor ik de moed vond om dichter bij mijn doelen te komen.
Benjamin van der Does, Cell Signaling Techology
Lees verder
Na dit traject ben ik er alleen ben ik er meer overtuigd van geraakt dat een fulltime baan prima te combineren is met wat ik echt wil en voel ik me veel energieker!
Jaap Brinksma, Rijndorp Installatie BV
Lees verder
Willeke is een coach die door haar aanpak en benadering doeltreffend te werk gaat. Ze zet jezelf echt aan het denken en aan het werk, een prima aanpak om tot de juiste resultaten te komen. Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen.
Liselotte Hesp, Het Cultuur Gebouw
Lees verder
Dingen begrijpen en inzicht krijgen is 1 maar hoe je dit omzet naar actie is twee.
Mirjam Riebeek
Lees verder
Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen. Het heeft voor mij duidelijk gemaakt waar ik mijn werkplezier uit kan halen, waar mijn competenties liggen en hoe anderen naar mij kijken
Previous
Next