Loopbaancoaching Power

Intensief en diepgaand

Voor wie is het?

Als je de behoefte hebt om uitgebreid stil te staan bij je loopbaan. En tijd wil nemen om intensief te onderzoeken waar je nu staat in je loopbaan. Wanneer je wilt onderzoeken wat op dit moment bij jou en de doelen in je leven past. Herken je je in één van de volgende situaties?
 • Je voelt je vast zitten in je baan en wil je vizier weer op scherp stellen. Wat wil ik nu echt?
 • Je bent in een reorganisatie beland en staat voor de keuze om te blijven of te gaan. Je wil de tijd nemen om voor jezelf bedenken wat je nu wilt.
 • Je komt uit een burn out en wil voor jezelf op een rijtje zetten wat voor jou belangrijk is in je leven en carrière.
 • Je werk-prive balans staat onderd druk. hebt moeite om je werk los te laten en dat trekt een wissel op je persoonlijke leven.
 • Je bent 50+ en wil advies over je loopbaan en carrière in deze fase van je leven.
 • Je wilt echt investeren in je loopbaan en carrière door er zowel tijd als geld aan te besteden.
 • Een combinatie van bovenstaande …

Waaruit bestaat Loopbaan Power?

 •  Kennismaken. We starten met een gratis oriëntatiegesprek. Om met elkaar kennis te maken en je coachvraag en -doelen te bespreken. Ook de praktische kanten komen ter sprake: zoals het aantal sessies, de kosten en de locatie. En natuurlijk is het gesprek ook bedoeld om te voelen of er een wederzijdse klik is.
 • Testen. Als we een go hebben starten we met de Career Fitness ProfilerDit is online loopbaanassessment dat je inzicht geeft in waar je vandaag staat in je loopbaan, welke loopbaanwaarden voor jou belangrijk zijn, hoe het staat met je loopbaanvaardigheden en hoe je je loopbaan pad verder kan ontwikkelen.
 • Starten. Op basis van deze inzichten ontwerpen we een coachtraject waarbij de volgende vragen centraal staan;
  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Hoe kom ik daar?
4. Integreren. We sluiten het traject af met het integreren van al je inzichten, we maken het concreet naar de eerste stappen die je kan zetten en evalueren samen het coachtraject.
 • Tussentijds is er contact mogelijk via mail, telefonisch of whatsap.

Wat levert het op?

Wat kost het?

€ 2775,– excl BTW (particulier tarief op aanvraag)

Hoe lang duurt het?

 • De doorlooptijd is gemiddeld  3 maanden
 • Een coachgesprek duurt maximaal 1,5 uur

Loopbaan Power

En wat nu?

Je denkt YES dit is iets voor mij! Of je twijfelt nog, dat snap ik. Maak gewoon een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Dan bespreken we of ik wat voor jou kan betekenen.

 1. Mail me via onderstaand formulier↓ en ik mail je om een afspraak te maken
 2. Of bel me 06-83799311 (ik ben niet altijd bereikbaar)

Meer weten? Mail me!

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met je op. Dan maken we een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. On line of telefonisch.

Loopbaancoach Willeke Ruiten
Andrea Landa, RABO
Lees verder
Willeke is een coach die oprecht geïnteresseerd is in jouw situatie. Door haar professionele maar vooral ook persoonlijke benadering en met behulp van diverse testen weet ze te achterhalen wat je drijfveren en sterkten zijn. Met deze antwoorden ga je dan samen op zoek naar het juiste pad.
Rogier van der Zwaan, ING
Lees verder
Willeke stelt de juiste vragen en luistert, op zoek naar jouw drijfveren – de diepere laag onder alle twijfels van alledag. Maar het zijn geen praatsessies zonder doel. Uiteindelijk gaat het ook om actie, wat ga je doen om jouw pad verder te ontdekken? Wat is je eerste stap? Die combinatie van diepgang en het concreet maken vind ik sterk.
Mareke Geraedts, Hoge School voor de Kunsten
Lees verder
De coaching door Willeke heeft mij een andere en vrijere kijk op mijn leven gegeven, waardoor ik de moed vond om dichter bij mijn doelen te komen.
Benjamin van der Does, Cell Signaling Techology
Lees verder
Na dit traject ben ik er alleen ben ik er meer overtuigd van geraakt dat een fulltime baan prima te combineren is met wat ik echt wil en voel ik me veel energieker!
Jaap Brinksma, Rijndorp Installatie BV
Lees verder
Willeke is een coach die door haar aanpak en benadering doeltreffend te werk gaat. Ze zet jezelf echt aan het denken en aan het werk, een prima aanpak om tot de juiste resultaten te komen. Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen.
Liselotte Hesp, Het Cultuur Gebouw
Lees verder
Dingen begrijpen en inzicht krijgen is 1 maar hoe je dit omzet naar actie is twee.
Mirjam Riebeek
Lees verder
Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen. Het heeft voor mij duidelijk gemaakt waar ik mijn werkplezier uit kan halen, waar mijn competenties liggen en hoe anderen naar mij kijken
Previous
Next