Loopbaan­coaching Op Maat

Flexibel en specifiek

Voor wie is het?

Als je op zoek bent naar praktische, specifieke ondersteuning in je loopbaan. Bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan een kort sparringgesprek ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Of je wilt hulp bij het maken van je CV of Linkedin profiel

Of voor een update na afloop van ons coachtraject. Om je eerste ervaringen te delen of een bepaald onderwerp uit de coaching nog een keer onder de loep te nemen.

Wat is het?

Op basis van jouw persoonlijke situatie maken we een Op Maat traject. In een paar sessies gaan we aan de slag met praktische onderdelen van loopbaancoaching. Een greep uit de mogelijkheden;
  • Het maken van een persoonlijke pitch ter voorbereiding op netwerkgesprekken
  • Het updaten van je LinkedIn profiel,
  • Het opstellen van een CV,
  • Oefenen voor een sollicitatiegesprek
  • Een combinatie van bovenstaande…

Wat kost het?

  • Tijdens het gratis oriëntatiegesprek bespreken we waar jij ondersteuning bij nodig hebt, bepalen we hoeveel uren daarvoor nodig zijn en wat dat kost.

Loopbaan coaching Op Maat

En wat nu?

Je denkt YES dit is iets voor mij! Of je twijfelt nog, dat snap ik. Maak gewoon een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Dan bespreken we of ik wat voor jou kan betekenen.

  1. Mail me via onderstaand formulier↓ en ik mail je om een afspraak te maken
  2. Of bel me 06-83799311 (ik ben niet altijd bereikbaar)
Andrea Landa, RABO
Lees verder
Willeke is een coach die oprecht geïnteresseerd is in jouw situatie. Door haar professionele maar vooral ook persoonlijke benadering en met behulp van diverse testen weet ze te achterhalen wat je drijfveren en sterkten zijn. Met deze antwoorden ga je dan samen op zoek naar het juiste pad.
Rogier van der Zwaan, ING
Lees verder
Willeke stelt de juiste vragen en luistert, op zoek naar jouw drijfveren – de diepere laag onder alle twijfels van alledag. Maar het zijn geen praatsessies zonder doel. Uiteindelijk gaat het ook om actie, wat ga je doen om jouw pad verder te ontdekken? Wat is je eerste stap? Die combinatie van diepgang en het concreet maken vind ik sterk.
Mareke Geraedts, Hoge School voor de Kunsten
Lees verder
De coaching door Willeke heeft mij een andere en vrijere kijk op mijn leven gegeven, waardoor ik de moed vond om dichter bij mijn doelen te komen.
Benjamin van der Does, Cell Signaling Techology
Lees verder
Na dit traject ben ik er alleen ben ik er meer overtuigd van geraakt dat een fulltime baan prima te combineren is met wat ik echt wil en voel ik me veel energieker!
Jaap Brinksma, Rijndorp Installatie BV
Lees verder
Willeke is een coach die door haar aanpak en benadering doeltreffend te werk gaat. Ze zet jezelf echt aan het denken en aan het werk, een prima aanpak om tot de juiste resultaten te komen. Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen.
Liselotte Hesp, Het Cultuur Gebouw
Lees verder
Dingen begrijpen en inzicht krijgen is 1 maar hoe je dit omzet naar actie is twee.
Mirjam Riebeek
Lees verder
Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen. Het heeft voor mij duidelijk gemaakt waar ik mijn werkplezier uit kan halen, waar mijn competenties liggen en hoe anderen naar mij kijken
Vorige
Volgende

Meer weten? Mail me!

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met je op. Dan maken we een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. On line of telefonisch.

Loopbaancoach Willeke Ruiten