Ervaringen van klanten

Willeke hielp me back on track na een fikse burn out en gaf me daarbij een punt op de horizon.

Carina Nieulant Pelkman

Ze kan goed luisteren en doorvragen. Ze geeft goede praktische tips en opdrachten waardoor ik mijn coachvragen heb kunnen opdelen in kleinere stukjes. Daardoor voelt het niet zo overweldigend om ermee aan de slag te gaan én heb ik meer zin gekregen om aan mijn doelen te werken. 

Natascha Jonker

Het heeft me meer zelfvertrouwen en duidelijkheid gegeven in wat ik zoek in een baan, maar ook wat ik nodig heb om privé en werk balans goed te houden.

Miriam Riebeek

 De sessies zijn niet alleen maar gericht op het vinden van een baan, maar ook op jouw kernkwaliteiten en energiebronnen zodat je jezelf ook beter leert kennen. 10/10!

Onno Mahler

Het was heel fijn om doelgericht ergens naartoe te werken en tegelijk veel ruimte te krijgen om het over huidige kleinere zorgen zoals sollicitatiegesprekken te hebben. 

Emiel Koene

Ze is een  mooi mens, die een luisterend oor heeft en aandacht geeft! Samen denken naar oplossingen, ideeën en nieuwe inzichten! Met hier en daar wat tips! En dit allemaal in een ongedwongen sfeer!

Paulien Pappot

Willeke is een coach die oprecht geïnteresseerd is in jouw situatie. Door een professionele maar vooral ook persoonlijke benadering en met behulp van diverse testen te achterhaalt ze wat je drijfveren en sterkten zijn. Met deze inzichten ga je dan samen op zoek naar het juiste pad.

Victor van Deijk

De combinatie van diepgang en concreet maken vind ik sterk!

Rogier van der Zwaan

De coaching door Willeke heeft mij een andere en vrijere kijk op mijn leven gegeven, waardoor ik de moed vond om dichter bij mijn doelen te komen.

Mareke Gereadts

Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen.

Jaap Brinksma

Dankzij de capabele, daadkrachtige en warme aanpak van Willeke, had ik binnen no time helder wat mijn doelen en wensen waren en hoe ik daar praktisch mee aan de slag kon.

Jenny

Willeke weet snel tot de kern te komen ook als het een wirwar is aan verschillende zaken waar je tegenaan loopt.

Liselotte Hesp

Ze gaat samen met je op zoek waar de behoefte ligt voor het coaching traject en welke methodieken en werkvormen hierbij aansluiten

Laura Driessen

Na dit traject ben ik er alleen ben ik er meer overtuigd van geraakt dat een fulltime baan prima te combineren is met wat ik echt wil en voel ik me veel energieker!

Benjamin van der Does

Mede door haar inzichten, wijsheid, kennis en ervaring heb ik mezelf weer op een heel andere manier leren kennen en zijn mijn toekomstdromen een stuk tastbaarder geworden!

Alexandra Landa

Ik ben veel over mezelf en mijn loopbaan mogelijkheden te weten gekomen. Dit had ik initieel niet verwacht. Positief verrast, met name het persoonlijke aspect.

Peter Oechies