Loopbaancoach in Utrecht

Als loopbaancoach in Utrecht en omgeving help ik je graag bij het vinden van een nieuw perspectief op je carrière. Loop je vast in je loopbaan of heb je hulp nodig bij het bepalen van je next steps? Ik help je met je vragen binnen je huidige werk of met een ommezwaai naar een nieuwe richting. Investeer in je werk- en levensgeluk en neem de tijd voor loopbaancoaching in Hoofddorp.

Wanneer schakel je mij als loopbaancoach in Utrecht?

Als je je herkent in een van deze vragen is het zeker aan te raden een keer met mij een gratis oriëntatie gesprek aan te vragen.
  • Hoe vind ik meer voldoening en werkgeluk in mijn werk?
  • Wat wordt mijn volgende stap?
  • Hoe vind ik werk dat voor mij zinvol is?
  • Ik zit in een reorganisatie, wat nu?
  • Ik zit comfortabel in een gouden kooi, maar wil eigenlijk wel iets anders.
  • Hoe combineer ik mijn vaste baan met mijn passie?
  • Wat wil ik nu echt, zakelijk en privé?
  • Ik ben 50+ en wil tot aan mijn pensioen gezond en met plezier naar mijn werk gaan.
Loopbaan coach hulp

"The road to succes is always under construction"

Loopbaancoaching op maat in Utrecht en omgeving.

Ik coach mensen met loopbaanvragen die met levensloop vragen zijn verweven. Regie nemen zorgt ervoor dat je bewust kiest voor de plek waar je nu werkt en de wijze waarop jij je leven inricht. Ook als het tegenzit, juist dan!

Qua werk hoeft dat lang niet altijd de ideale baan te zijn maar wel de juiste baan in de huidige fase van je leven. Mij gaat het erom dat je loopbaan je niet overkomt maar een bewuste, afgewogen keuze is. En dat er een plan achter zit, een richting waar je naartoe werkt. Dat hoeft niet naar de top maar naar wat jou uiteindelijk voldoening geeft, waar voor jou de persoonlijke groei zit en waar je gelukkig van wordt.

Waarmee help ik je als jouw loopbaancoach in Utrecht?

Stap 1. Wie ben jij als persoon?

Nee, je hoeft niet op de divan. Maar het is wel belangrijk dat we onderzoeken wat jouw persoonlijkheid is. Welke woorden daarbij passen. Inzicht in je sterke kanten, in je levens- en loopbaanwaarden, je kernkwaliteiten en passies.

Aan de hand van opdrachten, gesprekken en reflectie kom je steeds meer achter wat jou nu drijft in je werk en in je leven. Zelfkennis levert zelfsturing op. En het helpt als je je zelf beter kan omschrijven in de zoektocht naar een baan die bij jou past.

Stap 2. Wat kan ik?

Afhankelijk van waar je staat in je loopbaan heb je al ervaringen opgedaan in in je werk en/of studie. Welke competenties heb jij al ontwikkeld? Wat gaat jou natuurlijk af? We geven daar samen woorden aan en dat levert vaak verrassende inzichten op.

Stap 3. Wat wil ik?

Dat gaat over wat jou nu echt bezield, waar jouw passie ligt, waar jij energie van krijgt, waar je je mee verbonden voelt.  Dat wil niet zeggen dat je dat één op één kunt overzetten in je baan maar het geeft wel een goede kompas waar je richting geeft in je vervolg stappen. En niet onbelangrijk, je weet ook beter wat je niet wilt!

Stap 4. Hoe kom ik daar? 

Ik laat je niet vertrekken zonder actieplan. Want al die inzichten moeten ook tot verandering leiden. Ik help je concrete stappen te formuleren die je morgen al kan nemen. Hier draait om de praktische kanten van loopbaan coaching zoals het voorbereiden op een sollicitatiegesprek, leren solliciteren, het opstellen van een CV, netwerken of je LinkedIn profiel up to date maken behoren ook tot de mogelijkheden. Of je inschrijven voor een opleiding, je werkweek terugbrengen naar 32 uur, met je leidinggevende in gesprek gaan over je ambities om maar een paar dingen te noemen. 

Maak kennis met mij als loopbaancoach in Utrecht en omgeving

  • Mail me via onderstaand formulier ↓
  • Of bel me 06-83799311 (Ik ben niet altijd bereikbaar)

Meer weten? Mail me!

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met je op. Dan maken we een afspraak voor een gratis orientatiegesprek.

Loopbaancoaching intake gesprek Willeke Ruiten
Andrea Landa, RABO
Lees verder
Willeke is een coach die oprecht geïnteresseerd is in jouw situatie. Door haar professionele maar vooral ook persoonlijke benadering en met behulp van diverse testen weet ze te achterhalen wat je drijfveren en sterkten zijn. Met deze antwoorden ga je dan samen op zoek naar het juiste pad.
Rogier van der Zwaan, ING
Lees verder
Willeke stelt de juiste vragen en luistert, op zoek naar jouw drijfveren – de diepere laag onder alle twijfels van alledag. Maar het zijn geen praatsessies zonder doel. Uiteindelijk gaat het ook om actie, wat ga je doen om jouw pad verder te ontdekken? Wat is je eerste stap? Die combinatie van diepgang en het concreet maken vind ik sterk.
Mareke Geraedts, Hoge School voor de Kunsten
Lees verder
De coaching door Willeke heeft mij een andere en vrijere kijk op mijn leven gegeven, waardoor ik de moed vond om dichter bij mijn doelen te komen.
Benjamin van der Does, Cell Signaling Techology
Lees verder
Na dit traject ben ik er alleen ben ik er meer overtuigd van geraakt dat een fulltime baan prima te combineren is met wat ik echt wil en voel ik me veel energieker!
Jaap Brinksma, Rijndorp Installatie BV
Lees verder
Willeke is een coach die door haar aanpak en benadering doeltreffend te werk gaat. Ze zet jezelf echt aan het denken en aan het werk, een prima aanpak om tot de juiste resultaten te komen. Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen.
Liselotte Hesp, Het Cultuur Gebouw
Lees verder
Dingen begrijpen en inzicht krijgen is 1 maar hoe je dit omzet naar actie is twee.
Mirjam Riebeek
Lees verder
Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen. Het heeft voor mij duidelijk gemaakt waar ik mijn werkplezier uit kan halen, waar mijn competenties liggen en hoe anderen naar mij kijken
Previous
Next