Loopbaancoaching in Hoofddorp en omstreken

Wanneer je jouw carrière eens goed onder de loep wil nemen en daarbij wel wat hulp kunt gebruiken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als jouw loobaancoach in Hoofddorp help ik je hoe je regie krijgt in je ontwikkeling van je loopbaan en carriere. Want als jij het heft zelf niet in handen neemt dan doet iets, of iemand anders dat wel.

Herken je jezelf hierin?

  • Ik merk dat ik uit mijn baan groei. Hoe maak ik een nieuwe stap?
  • Ik twijfel regelmatig of mijn baan wel bij me past en wil daar eens goed naar kijken
  • Ik ga op automatische piloot naar mijn werk. Ik raak steeds meer vervreemd van mijn organisatie. Hoe kom ik daar uit?
  • Ik kom niet goed uit de verf in mijn baan en ga steeds vaker met tegenzin naar mijn werk. Hoe verander ik dat?
  • Ik wil binnen mijn organisatie een andere baan zoeken. Hoe profileer ik me?
  • De werkdruk is zo hoog dat ik nauwelijks nog tijd heb voor een privé leven. Ik word door mijn werk opgeslurpt.
  • Ik kom in een reorganisatie en kan boventallig raken. Hoe houd ik de regie?
  • Ik ben 50+ en wil zorgen dat ik relevant blijf en met plezier naar mijn werk blijf

Als je je in één (of meer) van bovenstaande situaties herkent is het tijd om in actie te komen. De eerste stap om weer regie te krijgen over jouw loopbaan. Maak vandaag nog werk van jouw carrière en plan een gratis oriëntatiegesprek met me in. Je ontdekt dan zelf wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen.

Loopbaan coach hulp

"Als je het niet leuk vind waar je bent, beweeg! Je bent geen boom"

Ik bied loopbaancoaching op maat in Hoofddorp en omgeving

Uiteindelijk gaat het erover dat jij weer regie neemt over je eigen loopbaan. Als loopbaancoach in Hoofddorp en omgeving begeleid ik je in een loopbaantraject op maat. Om je verder te ontwikkelen in je huidige baan of een andere wending aan je loopbaan te geven.

Uitgangspunt is daarbij dat je de volgende inzichten scherp krijgt; wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? Hele praktische onderdelen van loopbaancoaching zoals het oefenen van een sollicitatiegesprek, het opstellen van een CV of LinkedIn profiel behoren ook tot de mogelijkheden.

Bekijk hier welke verschillende vormen van loopbaancoaching ik aanbied.

 

Wat levert loopbaancoaching je op?

Hoe neem je contact met mij op?

  • Mail me via onderstaand formulier
  • Of bel me 06-83799311 (Ik ben niet altijd bereikbaar)

Meer weten? Mail me!

Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met je op. Dan maken we daarna even telefonisch kennis, vrijblijvend natuurlijk.
Loopbaancoaching intake gesprek Willeke Ruiten
Andrea Landa, RABO
Lees verder
Willeke is een coach die oprecht geïnteresseerd is in jouw situatie. Door haar professionele maar vooral ook persoonlijke benadering en met behulp van diverse testen weet ze te achterhalen wat je drijfveren en sterkten zijn. Met deze antwoorden ga je dan samen op zoek naar het juiste pad.
Rogier van der Zwaan, ING
Lees verder
Willeke stelt de juiste vragen en luistert, op zoek naar jouw drijfveren – de diepere laag onder alle twijfels van alledag. Maar het zijn geen praatsessies zonder doel. Uiteindelijk gaat het ook om actie, wat ga je doen om jouw pad verder te ontdekken? Wat is je eerste stap? Die combinatie van diepgang en het concreet maken vind ik sterk.
Mareke Geraedts, Hoge School voor de Kunsten
Lees verder
De coaching door Willeke heeft mij een andere en vrijere kijk op mijn leven gegeven, waardoor ik de moed vond om dichter bij mijn doelen te komen.
Benjamin van der Does, Cell Signaling Techology
Lees verder
Na dit traject ben ik er alleen ben ik er meer overtuigd van geraakt dat een fulltime baan prima te combineren is met wat ik echt wil en voel ik me veel energieker!
Jaap Brinksma, Rijndorp Installatie BV
Lees verder
Willeke is een coach die door haar aanpak en benadering doeltreffend te werk gaat. Ze zet jezelf echt aan het denken en aan het werk, een prima aanpak om tot de juiste resultaten te komen. Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen.
Liselotte Hesp, Het Cultuur Gebouw
Lees verder
Dingen begrijpen en inzicht krijgen is 1 maar hoe je dit omzet naar actie is twee.
Mirjam Riebeek
Lees verder
Echt een aanrader wanneer je met jezelf aan het werk wilt gaan om er sterker uit te komen. Het heeft voor mij duidelijk gemaakt waar ik mijn werkplezier uit kan halen, waar mijn competenties liggen en hoe anderen naar mij kijken
Vorige
Volgende